SON DAKİKA

Iğdır Üniversitesi ile SERKA Arasında “I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu” Protokolü İmzalandı

I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu 3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında Iğdır Üniversitesi ve SERKA işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Sempozyuma 3 davetli konuşmacı ve pek çok katılımcı bildiri sunmak üzere katılacak. 24 Eylül, 2019 03:48 Güncelleme: 24 Eylül, 2019 03:48 Iğdır Üniversitesi ile SERKA Arasında “I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu” Protokolü İmzalandı

Iğdır Üniversitesi ile SERKA Arasında “I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu” Protokolü İmzalandı

I. Uluslararası Aromatik Bitkiler ve Kozmetik Sempozyumu 3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında Iğdır Üniversitesi ve SERKA işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Sempozyuma 3 davetli konuşmacı ve pek çok katılımcı bildiri sunmak üzere katılacak.

Sempozyumun konuları bir kozmetik ürünün ham maddeden ürüne dönüşünceye kadar ve satış-pazarlama noktasında görev alan tüm disiplinleri kapsamakta. Sempozyum konuları farklı disiplinlerde çalışma yapan akademisyenler tarafından tartışılarak ülke ekonomisine, yapılacak yeni araştırmalara hazırlık oluşturacak şekilde gündeme alınacak.

Düzenlenecek sempozyuma dair üniversitede yapılan koordinasyon toplantısına, SERKA Iğdır YDO Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner ile organizasyonun üniversite tarafındaki çalışmalarını koordine eden Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca katıldı. Toplantı sonrası Doğaner ve Muca, Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret eti. Varılan mutabakat doğrultusunda yapılacak olan sempozyum için Iğdır Üniversitesi ile SERKA arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yorum Ekle