SON DAKİKA

Huzurevine Ziyaret

04 Eylül, 2011 03:53 Güncelleme: 04 Eylül, 2011 03:53 Huzurevine Ziyaret

Yaşamın Renkleri Kadınlar Derneğinden Huzurevine ziyaret
Ağrı'da Yaşamın Renkleri Kadınlar Derneği Başkanı Handan Ateş ve yönetim kurulu Huzurevine ziyarette bulundu.
Dernek Başkanı Handan Ateş yaptığı ziyerette Ramazan Bayramında yalışar ile bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını, yönetim kurulu üyelerimiz ve çocuklarımız ile birgün bizlerde yaşlanacağız, onun için yaşlılarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık, yaşlı bayanlarımızla gönül birliği kurduk, yanlızlıklarını paylştık dedi.
Ateş, Yardımlar bize mutluluk veriyor;
 Ateş, ayrıca Dernek olarak ilimizdeki esnafların bizde dağıtmak için verdikleri giyim ve ayakkabı yardımlarının Ramazan Bayramı öncesinde dağıtım işlerini yaparak mutluluğunu yaşadık.
Derneğimize Ankara'da yaşayan Ağrılı iş adamımız ibrahim Gökbakan bize 100 çift ayakkabı, Sosyetem 280 çift ayakkabı, Akmizan 50 çift ayakkabı, Kostümbar 20 çift ayakkabı, Arov  300 çift ayakkabı , İstanbul'dan esnaflarımızın gönderdiği 200 parca giyim eşyası ile Mavi dilek mağazasından temin edilen 50 parca kıyafeti ihtiyaç sahibi kişilere dağıttık.
   Yaşamın Renkleri Derneği Başkanı Handan Ateş, Dernek olarak bu ziyaret ve çalışmalarımız hakın yararına devam edecektir. Derneğimize katkıda bulunan yardımsever İş adamı ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Yorum Ekle