SON DAKİKA

HÜDA PAR: Evlenemeyen gençler için fon kurulsun

27 Aralık, 2021 18:43 Güncelleme: 27 Aralık, 2021 18:43 HÜDA PAR: Evlenemeyen gençler için fon kurulsun

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adana'da "Gençlerle Buluşma" programına katılarak ülke gündemine ilişkin gençlerin sorularını yanıtladı.

Programda evliliğin, aile kurumunun önemine dikkat çeken HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, gençlere evlilik konusunda tavsiyelerde bulundu.

Genç yaşta evliliğin teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, maddi imkânsızlık nedeniyle evlenemeyen veya evlenmeye çekinen gençlere destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Evlenmek isteyip de evlenemeyenlere yönelik bir fon oluşturulması gerektiğini ifade eden Yapıcıoğlu, sağlıklı toplumun aile kurumunun ayakta kalmasıyla mümkün olabileceğine dikkat çekti.

"Öğrenciyken evlenmek isteyene evli yurtlar yapılmalıdır"

Gençlere "Korkmaya gerek yok, evlilik konusunda biraz cesur olun" diyen Yapıcıoğlu, "Erken evlenen erken olgunlaşır ve mutlaka kişi, eş olarak seçtiği kişinin rızkıyla beraber geldiğini görmüştür. Biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki, evliliği teşvik etmeliyiz. Gençlerimiz şu anda evlilikle ilgili korkutulmuş. Sadece evlenen her şey yoluna girecek şeklinde demiyoruz. Diyoruz ki, üniversite çağındayken henüz öğrenciyken evlenmek isteyene evli yurtlar yapın. İkincisi olarak diyoruz ki, maddi imkânsızlık nedeniyle evlenemeyen veya evlenmeye çekinen gençlere destek olun. Onlar için bir fon oluşturalım" dedi.

Yorumlar
e
evlenince sorunlar bitecek?2 yıl önce

ne saçmalık Allahım, ve böyle haberler yapılıyor

k
kimene2 yıl önce

bu cahil gerici zihniyetliler yüzünden insanlık bu halde

Yorum Ekle