SON DAKİKA

HDP EŞ GENEL BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ DOĞUBAYAZIT'TA

HDP EŞ GENEL BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ DOĞUBAYAZIT'TA 04 Mart, 2019 09:40 Güncelleme: 04 Mart, 2019 09:40 HDP EŞ GENEL BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ DOĞUBAYAZIT'TA

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Ağrı Belediye Başkan adayları Abdullah Doğan ve Yeliz Karaaslan, Doğubayazıt Belediye Başkan adayları Yıldız Acar ve Cesim Çakan Doğubayazıt'ta halkla buluştular.

 

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve Beraberindekilerle birlikte Iğdır'dan yola çıkarak Doğubayazıt'a geldiler.

 

Doğubayazıt'ta Karaca Köyü Mevkiinde coşkulu bir şekilde karşılanan HDP Eş Genel Başkanı ve beraberindekiler ile birlikte Doğubayazıt çarşı merkezine doğru yola koyuldular. Doğubayazıt Hacı Medet Camiisinin olduğu yerde otobüsü durduran Sezai Temelli halkla birlikte Doğubayazıt HDP İlçe Binasına kadar yürüyerek geldiler. Yürüyüş boyunca çevrede bulunan Doğubayazıt esnafı ve evlerin balkonuna çıkan halk alkışlarla Eş Genel Başkanını karşıladılar.

 

HDP İlçe Binası önünde halk ile buluşan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli; “Doğubayazıt'ın tek ekonomisi sınırdır ve oda şimdi kapatılmış durum” dedi.

 

Konuşmalar ardından oradan ayrılan HDP Eş Genel Başkanı ve Beraberindekiler ile Ağrı'ya doğru yola çıktılar.

 

Haber: Halkın Sesi- Salih Çakar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle