SON DAKİKA

HDP AĞRI BELEDIYE BAŞKAN ADAY ADAYI

HDP AĞRI BELEDIYE BAŞKAN ADAY ADAYI 15 Ocak, 2019 09:27 Güncelleme: 15 Ocak, 2019 09:27 HDP AĞRI BELEDIYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Yılmaz Üzeyiroğlu Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini tamamlayan HDP de Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Yılmaz Üzeyiroğlu'nun seçim vaatlerinde Üzeyiroğlu'nun 22 Maddeden oluşan seçim vaatleri arsında Ağrı'nın temel sorunu olan sağlık alanındaki yatırımı en çok dikkat çeken madde olarak görülüyor. Yılmaz Üzeyiroğlu tamamen kendi öz sermayesi ile Ağrı'ya 10 Milyon inşaat bedeli ile bir bölge hastanesi yapacağı vaadinin yanında Belediye kaynakları ile de 45 Milyon değerinde bir Alışveriş Merkezi yapma sözü veriyor.

 

Üzeyiroğlu'nun seçim vaatleri arasında Belediye çalışanları için en düşük ücretin net 2.200 Türk Lirası, spor camiasına yakınlığı öne çıkan ismin Ağrı Spor'a desteğinde görülüyor. Çevresinde Hayırsever kimliği ile de bilinen Yılmaz Üzeyiroğlu Ağrı Belediye Başkanlığı için 10 Aralık tarihinde İzmir HDP İl Teşkilatına başvurunu yaptı.

 


Yorum Ekle