SON DAKİKA

Hamur Ak Parti Adayı Cezmi Ergül Ziyaretlerine Devam Ediyor

2014 Yerel seçimleri öncesi Hamur Ak Parti Belediye Başkanı Cezmi Ergül, seçmenleri ile bir araya geldi. 13 Şubat, 2014 04:06 Güncelleme: 13 Şubat, 2014 04:06 Hamur Ak Parti Adayı Cezmi Ergül
Ziyaretlerine Devam Ediyor
Hamur'da görev yapan kurum amirlerini ve çalışanlarını ziyaret ederek seçim startını veren Cezmi Ergül, Hamur ilçesini huzurlu yarınların beklediğini belirtti.

 

Seçmenleri ile bir araya gelip kazanması halinde Hamur ilçesine yapacakları hizmetleri anlatan Cezmi Ergül vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

 

Hizmet eksenli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Cezmi Ergül şunları belirtti ;Hamur ilçesi Ağrı'ya yakın olması ve yanlış yönetilmesi nedeni ile hizmetten yoksun gelişmemiş bir ilçemizdir. İlçemizin makus kaderini ilçe halkı ile beraber çözmeye ve daha gelişmiş bir ilçeye kavuşmak için halkıma hizmet etmeye geldim.

 

İlçenin ve vatandaşlarımın sorun ve sıkıntılarını gayet iyi bilen biriyim. İlçemizin daha verimli bir hale gelmesi için yapılacak hizmetleri bir broşürde toplayarak halkımıza dağıtıyoruz. Seçimleri kazanmamız halinde de bu vaatlerimizi Hamur halkı ile beraber şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde gerçekleştireceğiz.  Bizlere güvenen başta siyasi büyüklerim olmak üzere Hamur halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, Allah'ın izni ile güzel yarınlara emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz” dedi

Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

Yorum Ekle