SON DAKİKA

Gençlik Spor İlçe Müdürleri ile Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

. 09 Şubat, 2024 08:49 Güncelleme: 09 Şubat, 2024 08:49 Gençlik Spor İlçe Müdürleri ile Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din başkanlığında, Gençlik Merkezi  toplantı salonunda planlama ve değerlendirme toplantısı ilçe müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ;yapılması planlanan çalışmalar, hayata geçirilmesi planlanan etkinlikler, faaliyetler, projeler, tesislerin durumu, yurtların son durumu ve öğrencilerin yurda yerleşme süreçleri ayrıca barınmadan beslenmeye, temizlikten güvenliğe tüm konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sportif faaliyetler ve okul sporlarıyla ilgili çalışmaların önemine vurgu yapan İl Müdürü Din; “Mevcut tesisleri en verimli şekilde kullanmaya gayret gösteriyoruz. Tesislerimiz gençlerimizin sporla tanışma ve buluşma noktası. 

Çocuklarımızı sporun faydalı yönleriyle ve gençlik merkezleri faaliyetlerimizle destekleyerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabamızı artırarak devam ettireceğiz ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Etiketler