SON DAKİKA

Gazete Yönetimimiz, Eş Başkanlara hayırlı olsun Ziyaretinde Bulundu

. 29 Nisan, 2024 16:58 Güncelleme: 29 Nisan, 2024 17:00 Gazete Yönetimimiz, Eş Başkanlara hayırlı olsun Ziyaretinde Bulundu

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman ve Sosyal Medya Haber editörü Ayhan Yardımcı, 31 Mart yerel seçimlerini kazanan DEM Parti'nin Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Kenan Alkan ve Aygül Aşan'ı tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yeni dönemde başarılarının devamı dilendi ve Doğubayazıt'ın geleceği üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

DEM Parti'nin zaferini kutlamak ve yeni döneme dair beklentilerini öğrenmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyarette, eş başkanlar Alkan ve Aşan, belediyenin öncelikli projeleri ve hedefleri hakkında bilgiler verdiler. Yerel yönetimin vizyonu, şehirdeki gelişmeler ve vatandaşların beklentileri üzerine samimi bir diyalog gerçekleşti.

Gazete yönetimi olarak, Doğubayazıt'ın sosyal, ekonomik ve kültürel yapısını güçlendirmeye yönelik adımların atılması ve şehrin refahının artırılması için belediye yönetimiyle iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Ayrıca, DEM Parti'nin seçim vaatlerinin takipçisi olacağımızı ve halkın sesini yansıtmaya devam edeceğimizi belirttik.

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi olarak, yerel demokrasinin güçlenmesine katkı sağlamak ve halkın sesi olmaya devam etmek için DEM Parti'nin yeni dönemdeki çalışmalarını yakından takip edeceğiz ve kamuoyuna aktaracağız...

Yorum Ekle