SON DAKİKA

FUTBOLUN ÜZERİNDEN ÇEKİN ELLERİNİZİ

FUTBOLUN ÜZERİNDEN ÇEKİN ELLERİNİZİ 10 Aralık, 2018 03:20 Güncelleme: 10 Aralık, 2018 03:20 FUTBOLUN ÜZERİNDEN ÇEKİN ELLERİNİZİ

18 yıldır Doğubayazıt'ta spora el atan kimse yoktu bu gün Mustafa Konyar diye bir insan çıkmış, Doğubayazıt'ta futbol bir yerlere gelsin diye maddi ve manevi olarak harcadığı mesaisi, bir taraftar gibi tribünde yerini alan, soğukta 90 dakika maçı izleyen Mustafa Konyar sizler Doğubayazıt halkı tarafından takdirle karşılanmaktasınız.

 

Şuan ilçemizde 2 takım bulanmaktadır Doğubayazıt Spor, İshakpaşa Spor sezon başında bu güne kadar takımların analizi. Doğubayazıt Spor sezon başında Maraşlı Servet hoca ile anlaşarak takımın başında 9 maça çıkarak 1 beraberlik 8 mağlubiyet alarak yönetim tarafından görevine son verildi.2 hafta takımın başında sahaya çıkan İshak Özbay hoca 1 beraberlik 1 mağlubiyet alarak başkan Rıza Sorak ile anlaşmayarak Doğubayazıt Spor takımın hocalığında istifa etti.09.12.2018 Pazar günü gençlerden oluşan Doğubayazıt Spor Faik hoca yönetiminde Bitlis Spor deplasmanında 9 gol yiyerek ligin son sırasında.

 

İshakpaşa Spor sezon başında Cesim hoca ile anlaşarak lige başladı.Cesim hoca yönetiminde yapılan 2 maçta 2 galibiyet alarak İshakpaşa Spor başkanı Atilla Çakan ve yönetimi ile anlaşmayarak takımın hocalığında istifa etti.Atilla Çakan yönetimi tarafından Serkan Dönder hoca takımın başına getirildi. Takımdan ayrılan futbolcular, antrenman çıkamayan futbolcular ile Serkan Dönder hoca yaptığı 4 maçta 1 galibiyet 3 mağlubiyet alarak takım 4. Sıraya geriledi. 3 hafta İshakpaşa Spor başkanlığını yürüten Atilla Çakan takımın başkanlığında ayrılarak istifa etti. 09.12.2018 Pazar günü sahaya çıkan İshakpaşa Spor, Eleşkirt Spordan 3 gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldı. Maçta futbolcuları gelin görün ki evlere şenlik, takım ruhu yok, futbol yok, koşan yok, ilk maçta deplasmanda 6 gol attığı takıma kendi evinde yenilerek sahaya gelen taraftarları hüzüne boğarak grupta çıkma umudunu son 2 maça bırakıyor.

 

Kaymakamlık halı saha turnuvasında yetkililerin gözüne girmek için bedenlerini tekmelerin önüne atan futbolcular, benim yerim burası değil ben süper ligde oynarım diyen kaprisli futbolcular, ben olmasam bu takım olmaz diyerek Doğubayazıt sokaklarında böbürlenerek gezinenler, hafta içi antrenmana gelmeyen futbolcular, maça 30 dakika kala gelen futbolcular, sahada uyuyan futbolcular, tecrübesiz gençler ne olacak bu Doğubayazıt'ın hali.

 

Hata kimde?

Yöneticilerden mi?

Hocadan mı?

Futbolculardan mı?

Yoksa yağmur çamur demeden maçı izlemeye gelen fedakâr taraftarlardan mı?


Doğubayazıt halkı ve spor taraftarları ne zaman bir galibiyet görecek beyler!...

 

Acilen bir oluşumun olması gerek, Doğubayazıt'taki iki takımın birleştirilmesi ve bu işte anlayan spor adamlarının bu işe el atmaları, Mustafa Konyar gibi insanların küstürülmemesi lazım. 18 yıldır Doğubayazıt Spor, Belediye Spor, İshakpaşa Spor, Gençler Birliği Spor bu ilçede yıllardır Doğubayazıt adına futbol oynamaktadırlar, Doğubayazıt'ta yıllardır futbol adına hiçbir şey yapmadılar hep hüzün hep hüzün. Doğubayazıt'taki futbol yöneticileri, hocalar, malzemeciler ve futbolcular Doğubayazıt'ta Sporda dönen entrikalar “olsun da benim olsun benim menfaatimin olmadığı yerde futbol olmasın” diyen, sizler ne zaman bir köşeye çekileceksiniz.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 


Yorum Ekle