SON DAKİKA

Fatma Salman, AĞRI'nın Yeni Lideri ve Beklentilerin Taşıyıcısı olacak

24 Kasım, 2023 07:49 Güncelleme: 24 Kasım, 2023 07:49 Fatma Salman, AĞRI'nın Yeni Lideri ve Beklentilerin Taşıyıcısı olacak

AĞRI'nın evladı, Fatma Salman, 10 Ekim 1970'te bu topraklarda doğdu ve zengin bir eğitim geçmişiyle Ağrı'nın hizmetine adandı. Atatürk Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra mali müşavirlikte deneyim kazanarak, bu topraklara olan bağlılığını somut adımlarla gösterdi.

Siyasi arenada AK Parti çatısı altında parlayan Salman, 22 Temmuz 2007 Türkiye genel seçimlerinde Ağrı milletvekili olarak göreve başladı. Gösterdiği etkin performansla 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği'ne yükselen Salman, 24. Dönemde de Ağrı Milletvekili olarak millete hizmet etmeye devam etti.

Ancak şimdi, Fatma Salman sadece bir milletvekili olmanın ötesine geçiyor; AĞRI'nın potansiyel lideri ve il belediye başkan adayı olarak sahneye çıkıyor. Salman'ın siyasi birikimi, yerel değerlerimizle kusursuz bir uyum içinde. Halk arasında yarattığı büyük heyecan, Salman'ın liderliğindeki belediyenin, AĞRI'ın kültürel mirasını daha da zenginleştireceği ve yerel potansiyeli en üst düzeye çıkaracağı umudunu taşıyor.

AĞRI halkı, Salman'ın liderliğinde ilçenin geleceğine dair büyük beklentilere sahip. Uyumlu bir yönetim anlayışı, güçlü siyasi geçmiş ve ilin kendi kimliğiyle bütünleşmiş projeler, halkın gönlünde umut ve heyecan yaratıyor. Salman'ın belediye başkanlığı, ilin sadece yönetimde değil, aynı zamanda kültürel ve ekonomik açıdan da yeni bir döneme giriş yapacağı umudunu taşıyor. AĞRI halkı, bu liderlikle birlikte daha aydınlık yarınlara doğru umutla bakıyor...


Yorumlar
M
Murat8 ay önce

Milletvekilliginde Ağrı'ya hiç bir icraatı olmadı. Belediye başkanlığında Ağrı halkı ne faydası olacak acaba

Yorum Ekle