SON DAKİKA

Eş Başkanlar Köseler Suyunu Yerinde İncelediler

Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, Köseler Köyünde Patnos'a gelen içme suyunu yerinde incelediler. 12 Nisan, 2019 00:54 Güncelleme: 12 Nisan, 2019 00:54 Eş Başkanlar Köseler Suyunu Yerinde İncelediler

Eş Başkanlar Köseler Suyunu Yerinde İncelediler

 

 

Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, Köseler Köyünde Patnos'a gelen içme suyunu yerinde incelediler.

 

Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç,  Köseler Köyünde Patnos'a gelen içme suyunu incelediler. İlçenin içme suyu sorununu kesin bir çözüme kavuşturması için girişimlerde bulunan eş başkanlar, su kuyusunu yerinde inceleyip ve kırık boruları onarıp suyu eksiksiz olarak temiz bir şekilde Patnos'a ulaşmasını sağlayacaklarını dile getirdiler.

 

Basın Mensuplarına açıklama yapan Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, “İlçemizin temel sorunlarından biri de, su sorunudur. Köseler Köyünde bulunan suyu Patnos'un tüm musluklarında akmasını sağlamak için, bu gün burada gerekli incelemelerimizi yaptık ve kısa bir süre içinde borular onarılıp suyu temiz bir şekilde halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın şikâyetlerinden biri de, yaz aylarında ilçemizin büyük bir bölümünde musluklarda su akmıyor ve bizde bu sorunu kesin bir çözüme kavuşturmak için, halkımızın içme suyuna kavuşmasını sağlamak adına belediyemizin tüm imkânlarını kullanacağız.” Dediler.

 


Yorum Ekle