SON DAKİKA

Engelliler Meclisi Değerlendirdi

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi “Danışma Meclisi Toplantısında” son 2 ayda yapılan projeler, faaliyetler ve etkinlikleri değerlendirdi 07 Ocak, 2019 04:58 Güncelleme: 07 Ocak, 2019 04:58 Engelliler Meclisi Değerlendirdi

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi “Danışma Meclisi Toplantısında” son 2 ayda yapılan projeler, faaliyetler ve etkinlikleri değerlendirdi.

 

Tebrizkapı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Engelliler Meclisi Başkanı Burhanettin Yeşilyurt ile meclis üyeleri katıldı.


Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, “Toplantımızda son 2 ay içinde Meclisimiz ile yapmış olduğumuz çalışmaları değerlendirdik. Rutin olarak düzenlediğimiz istişare meclisi toplantılarımıza yetkilileri ve siyasileri de davet edip projelerimizi, fikir ve taleplerimizi sunduk toplantılarımızda istediğimiz stratejik hedeflere ulaşmayı da başarabildik”dedi.


Yorum Ekle