SON DAKİKA

Eleşkirtte Kış Bitmiyor

05 Nisan, 2012 17:56 Güncelleme: 05 Nisan, 2012 17:56 Eleşkirtte Kış Bitmiyor

Ağrı’nın Eleşkirt İlçesinde Belediye kış temizliğine devam ediyor. Eleşkirt Belediyesi Karla mücadele çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Eleşkirt Belediye Başkanı Nuri Çelik, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde 9 araç ve 15 personelle buz temizleme ve yol genişletme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kent merkezinde toplanan kar ve buzları, iş makineleri ile kırıp, kamyonlara yükleyerek şehir dışına taşıdıklarını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

“Nisan ayı olmasına rağmen bölgemize halen bahar gelmiş değil. İlçe merkezinde yolları genişletmek ve buz kütlelerini parçalamak için iş makineleri ve kamyonlardan oluşan araç filomuz ve yaklaşık 15 personelimizle karla mücadele çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Son yılların en şiddetli kışının yaşandığı bölgemizde, ilçe halkımız kış aylarını cadde, sokak ve mahallelerimizde sıkıntı yaşamadan geçirdiler. Nisan ayının ilk haftasının gelmesi ile de yollarda oluşan buz kütlelerini iş makineleri ile kırarak şehir dışına atıyoruz. Amacımız ve hedefimiz halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Çağdaş Haber Ajansı

Yorum Ekle