SON DAKİKA

DTSO'da Stratejik Planlama Yönetimi Konuşuldu

23 Ekim, 2021 09:06 Güncelleme: 23 Ekim, 2021 09:06 DTSO'da Stratejik Planlama Yönetimi  Konuşuldu

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) Serka Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Stratejik Planlama ve Stratejik Yönetim” çalışmaları kapsamında “Stratejik Plan Önemi ve Yönetimi” toplantısı gerçekleştirildi.
Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, T.S.O. Başkanı Ali Efe, Esnaf ve San. Od. Başkanı Tamer İsmailoğulları, Şoförler Od. Baş. Fatih Tanrıkulu, Es. Kef. Oda Baş. Güney Erdoğan, DESK Platformu Başkanı Cemal Ersu, Muhasebeci Nükhet Eren Tosun ve DESK Platformu üyeleri Sıddık Söyler, Hamza Salman, Mehmet Emin İçten, Mehmet Emin Ülgen ve Tahir Konyar'ın  katıldığı toplantıda ilçemiz STK'ların ihtiyacı olan eksikliklerin durumu, Stratejik Planlama Danışmanı Yüksel Vardar yönetiminde gerçekleştirildi.

Yüksel Vardar, Odaların üye prensibiyle çalışan organizasyonlar olduğunu belirtirken, “Odalar çalışmalarını üyelerinin ihtiyaçlarını çözebilme, sorunlarını giderebilme ya da beklentilerini karşılayabilme yönünde planlamalıdır. Stratejik plan, o kurumun vizyonuna ulaşmasında yol haritasıdır. Sivil toplum kuruluşları arasında rol model olan odaların stratejik plan çalışmasında odanın tüm organları ve çalışanlarının katkısının bulunması önemlidir” dedi. Doğubayazıt ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendikleri sorumluluk ve mesuliyetin bilincinde hareketle, yol haritalarını belirleyecek Stratejik Plan çalışmalarını yürütmekte olduklarını belirtti.
Yüksel Vardar, Serka Kalkınma Ajansı teknik desteğiyle hazırladıkları Stratejik Plan çalışmasında; ekonomik, sosyal ve teknolojik alanlardaki gelişmeleri yakinen takip ederek bölgenin ve ülkenin büyümesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.
 

Yorum Ekle