SON DAKİKA

DTSO Başkanı Cemal Can, İş İnsanı İbrahim Çeçen'e Doğubayazıt’ın il olması için destek talebinde bulundu

19 Ekim, 2023 08:11 Güncelleme: 19 Ekim, 2023 08:11 DTSO Başkanı Cemal Can, İş İnsanı İbrahim Çeçen'e Doğubayazıt’ın il olması için destek talebinde bulundu

Doğubayazıt'ta gerçekleşen özel bir ziyaret ile yeni bir dönemin kapısı aralandı. IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hemşehrimiz İbrahim Çeçen, Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı Cemal Can önderliğinde ilçeyi ziyaret ederek, bölgenin değerlerine değer katmaya geldi.

İbrahim Çeçen ve beraberindeki bürokrasi grubu, bu ziyarette sıcak bir karşılama ile başladı. Ancak bu sadece bir karşılama anlamına gelmedi, aynı zamanda Doğubayazıt’ın misafirperverliğini ve toplumsal dayanışmasını da yansıttı.

Ziyaret sırasında, Ömer Çoktin Fen Lisesi’ne yapılan ziyaret özel bir anlam taşıdı. Okulun Bişar ve Barış Çoktin kardeşler tarafından inşa edilerek bitirilmesini gören İbrahim Çeçen, eğitim ve gençlerin geleceğine yapılan bu katkıyı takdir etti. Eğitimin, her toplumun temel taşı olduğunu, ilçenin eğitim alanındaki potansiyelinin önemli olduğunu vurguladı.

Doğubayazıt Ticaret Odası ise ziyaret sırasında büyük bir kimlik kazandı. İş dünyasına sağladığı destek ve liderliği ile Ticaret Odası Başkanı Cemal Can, ilçenin ekonomik gelişimine önemli bir katkı sağlıyor. İşbirliği ve dayanışma, ilçenin büyümesinin temel taşlarından biri haline geldi.

DTSO Başkanı Cemal Can, İbrahim Çeçen'e Doğubayazıt’ın il olması için destek talebinde bulundu. Bu talep, ilçenin gelecekte daha fazla kaynağa ve imkana sahip olabilmesi için önemli bir adım. İlçe sakinleri ve iş dünyası temsilcileri, bir araya gelerek bu talebi desteklediler.

Doğubayazıt, İbrahim Çeçen ve Cemal Can liderliğindeki bu işbirliği sayesinde, ilçenin değerlerini daha da yüceltecek. Doğubayazıt'ın değişen yüzü, toplumsal dayanışma, eğitim, ve ekonomik büyüme alanlarında büyük bir potansiyelle olacaktır. Doğubayazıt, geleceğe daha umutlu bir bakışla ilerliyor...(Ayhan Yardımci)


Yorum Ekle