SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT TİCARET ODASI BAŞKANI CEMAL CAN, GAZETECİLERLE BULUŞTU

TİCARET SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI ELE ALINDI 12 Ocak, 2024 13:57 Güncelleme: 12 Ocak, 2024 13:58 DOĞUBAYAZIT TİCARET ODASI BAŞKANI CEMAL CAN, GAZETECİLERLE BULUŞTU

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Cemal Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaparak, yerel basın mensuplarını ağırladı. 

Toplantıda, ticaret ile uğraşan esnafların karşılaştığı zorluklar öne çıktı. 

Başkan Cemal Can, özellikle gümrük ticaretiyle ilgili sorunları ele alarak, sektördeki sıkıntıları çözme noktasında basın mensuplarının görüş ve önerilerine önem verdi.

DTSO Başkanı Cemal Can, esnafın karşılaştığı ticaret sorunlarını anlamak ve çözüm yolları bulmak adına etkili bir diyalog kurdu. Ayrıca, üyeleri konusunda yapılması gereken çalışmaları planladığını ve destek konusunda ellerinden gelenin en iyisini sağlayacaklarını belirtti.

Gazeteciler Nezir Çelik (Doğubayazıt Gazetesi), Sıddık Söyler (Söyler Haber), Erhan Baydar (Narinkale Gazetesi) ve Hamza Salman ve Ayhan Yardımci (Halkın Sesi Gazetesi), toplantıda yer alarak, ticaretin teknik detaylarına odaklanan haberlerle kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğunu yerine getirdiler. İşbirliği ve çözüm odaklı görüş alışverişi, yerel ticaretin güçlenmesine katkı sağlayacak önemli adımları beraberinde getirdi.

Yorum Ekle
Etiketler