SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Yaklaşık 12 milyon Türk lirası değerinde Hırsızlık

11 Şubat, 2022 06:03 Güncelleme: 11 Şubat, 2022 06:03 Doğubayazıt'ta Yaklaşık 12 milyon Türk lirası değerinde Hırsızlık

Doğubayazıt’ta bina altından geçen kanalı kullanarak kuyumcu dükkanın zeminine ulaşan hırsızlar, dükkana girmeden sadece kasanın olduğu bölümü kesip yaklaşık 12 milyon lira değerindeki 16 kilogram altını çaldığı bilinmekte.

Ağrı Caddesi'nde bulunan dere yatağı üzerindeki binada kuyumculuk yapan Turgay İsmailoğulları, bir süre önce iş yerine gelip çelik kasayı açtığında eşyalarının dağınık olduğunu ve kasanın alttan kesilerek içindeki altınlarının çalındığını fark edip, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Bölgeye gelerek inceleme yapan polis ekipleri, dere yatağına gelen zanlı ya da zanlıların önce bu kanal üzerine kurulan binanın zeminine ulaştığını belirledi.

Hırsızların daha sonra zemin kattaki kuyumcu dükkanın alt kısmına ulaşıp içeri girmeden sadece altınların olduğu çelik kasanın yerini tespit edip ardından kuyumcu dükkanının beton zeminini ve bu zemin üzerindeki çelik kasayı alt kısmından deldiğini saptadı.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı, yaklaşık 12 milyon Türk lirası değerindeki 16 kilogram altının çalındığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorum Ekle