SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta yağmur sonrası cadde temizliği için Ağrı Belediyesinden destek

02 Haziran, 2022 09:49 Güncelleme: 02 Haziran, 2022 09:49 Doğubayazıt'ta yağmur sonrası cadde temizliği için Ağrı Belediyesinden destek

Doğubayazıt'ta sağanak yağış sonrası kirlenen ve çamur olan caddeler Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın gönderdiği itfaiye araçları ve Doğubayazıt belediyesi araç ve görevlileri tarafından yıkanarak temizleniyor.

Cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayan belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında ilk olarak İnegöl Caddesi’ni temizledi. Ağrı ve Doğubayazıt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağışların durmasının ardından oluşan çamur ve atıkları temizliyor. 

Ağrı Belediyesi İtfaiyesine bağlı ekipler, “Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı doğrultusunda Doğubayazıt'ta meydana gelen aşırı yağış sonrası oluşan çamur ve diğer atıkları cadde ve sokakları Doğubayazıt Belediye ekipleri ile beraber yıkıyoruz. Yıkama çalışmalarını ana caddelerde ve ara sokaklarda yaygınlaştırıyoruz. Çarşı merkezi başta olmak üzere zarar gören yolları kademeli bir şekilde yıkamadan geçiriyoruz” dediler (Hamza Salman)

Yorumlar
A
Ahmet Çelik2 yıl önce

Ağrı Belediyesi'nin güzel destek çalışmalarından dolayı birvatandaş olarak teşekkür ederim. A partinin belediyesi, B Parti'nin beleyiyesi demeden böyle bir belediyecilik anlayışı gurur verici. Bu memleket bizim!!! Bu ülke bizim!!! Hepimiz bir gemideyız....

Yorum Ekle