SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Her Çarşamba Halk Günü

17 Temmuz, 2023 05:28 Güncelleme: 17 Temmuz, 2023 05:28 Doğubayazıt'ta Her Çarşamba Halk Günü

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar; “Halkın kendini ifade edebildiği, istek ve şikayetlerini anlatabildiği ve fikirlerini sunabildiği bu önemli günde, birlik ve beraberliğin pekiştiği nice duygular yaşıyoruz” dedi. 

Başkan Acar, Başkanlık Makamını Samimiyeti ile taçlandıran vatandaşlara tatlı yorgunluklar içinde dertlerine ve kederlerine ortak olan, Kültürel ve Sosyal Etkinliklerle Geçmişin Kapılarını Aralıyor, Günlük yaşam içinde adeta hayat mücadelesi veren Doğubayazıt halkını bir nebze de olsa geçmişe götürmek, atalarımızın yaşam biçimlerini ve şartlarını tekrardan yaşatmak için sosyal etkinliklerle vatandaşlarla bir arada oluyor. 

Başkan Acar; “Vatandaşlarla köprü görevi gören muhtarlar ile ele alınan sorunların kaynağına inerek her hafta bir mahallede halk toplantısı yapıyoruz. Yıllarca çözüme kavuşmamış kangren olan bütün sorunlara çare arıyor. Kalıcı çözümlerle bu şehri hep Bir adım ileriye götürmek için mücadele veriyoruz. Kadınların Çığlıklarına Sessiz Kalmayarak. Belediye birimlerimizin kendi alanlarında uzmanlaşmış kadroları ile ilçemizin sosyokültürel yapısı incelenmiş, şiddet gören, ekonomik özgürlüğü olmayan her kadının, her annenin evine misafir olarak. Belediyenin veri tabanına işlenen bilgiler ile hareket ediyor,  yaşam şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz” dedi...

Yorum Ekle