SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Deneme Sınavı Yapıldı, Milli Eğitim Müdürlüğünün Haberi Var mı?

12 Aralık, 2021 16:13 Güncelleme: 12 Aralık, 2021 16:13 Doğubayazıt'ta Deneme Sınavı Yapıldı, Milli Eğitim Müdürlüğünün Haberi Var mı?

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ilçe genelinde Tüm ilk okullarda Deneme sınavı yapıldı.

Bu yapılan deneme sınavında ilçe milli Eğitim Müdürlüğünün haberi var mı, bütün öğrencilerden 3.5 tl fotokopi parası toplandı.

Öğrenci velileri; "Bildiğimiz kadarıyla Devletin yaptığı deneme sınavlarında her hangi bir ücret talep edilmiyor. Yapılan bu deneme sınavında Öğrencilerimizden fotokopi ücreti adı altında bir ücret talep ettiler acaba bu deneme sınıvlarını özel bir işyerimi düzenleyip para topladı, biz vatandaşlar bu ekonomik krizde ekmek parası bulamazken deneme adı altında paraların toplanmasına tepki gösteriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğünün bu sınavlar hakkında bilgisi varmı?, bu konu hakkında incelemelerde bulunmasını istiyoruz" dediler... 

Yorumlar
V
Veli2 yıl önce

Firdevs hanım herhalde okullarda para toplandığından haberi yok ki kaymakamlığı da buna alet ediyor.Buda yetmezmiş gibi ne zamandan beri veli milli eğitim müfredatını ve ölçme değerlendirmeyi belirliyor.Firdevs hanıma şunu hatırlatırım ilkokulda ki çocukları deneme adı altında teşhir etmek suçtur.

Yorum Ekle