SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİNİN KADROLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİNİN KADROLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ 22 Şubat, 2019 05:22 Güncelleme: 22 Şubat, 2019 05:22 DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİNİN KADROLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Doğubayazıt'ta 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı Afife Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Andiç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz, Belediye Meclis Adayı Üyeleri ve İl Encümen Adayı üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Doğubayazıt Elit Cafede yapılan kahvaltılı tanıtım toplantısında Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar yaptığı konuşmada” aday belirleme sürecinden bu güne kadar süren süreçte siz değerli aday, aday arkadaşlarımızı tanımış olduk. Bu saatten sonra birimiz hepimiz, hepimiz birimiz olarak canla başla çalışıp belediyeyi almak için tüm çabamızı harcayacağız. Ak Parti ilçe Başkanlığı olarak seçilen aday arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalarda her yerde gereken desteği sunacağımız da kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Ak Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz yaptığı konuşmada” Bizler AK Partinin ak kadroları olarak “kimsesizlerin kimsesi olmaya geliyoruz” ilçemizde birlik ve beraberliğimizi kurarak İlçemizin sorunlarını köklü çözümler üretecek iyi kadrolara ihtiyacı vardır. Ayrı fikirlerde olmak ihanet etmek değildir. Bizler ilçemiz için kim daha iyi bir hizmet sunacak diye bir yarışın içine girmiş bulunmaktayız. İktidarın gücünü arkamıza alarak bizler bu hizmetleri daha iyi yapacağımızdan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. İlçemizde alt yapı ve üst yapı olarak yatırımların bir an önce halkımızın hizmetine sunulması gerektiğini belirten Eryılmaz, konuşmasının devamında ben tüccar bir belediye başkanı olacağım. İlçemiz için tüm ekonomik yolları devletimizin ve iktidarımızın desteği ile açacağız, Gürbulak sınır kapısı, günübirlik sorunları, sınır ticareti ve turizmin ilçemiz ve bölgemiz için büyük önem arz ettiğini belirterek, gerek yatırımlar ve gerekse ticaret ve turizm faaliyetlerin devamı noktasında büyük çaba harcayacağız. Belediye Meclis üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve partili olsun olmasın tüm Doğubayazıt halkı ile birlikte bu makûs olan talihimizden hep beraber kurtularak başarılı bir sonuç elde edeceğiz”. dedi.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

 


 

 


 

 


 

 

Yorum Ekle