SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİ İLÇE SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİ İLÇE SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI 08 Şubat, 2019 05:34 Güncelleme: 08 Şubat, 2019 05:34 DOĞUBAYAZIT'TA AK PARTİ İLÇE SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

Doğubayazıt AK Parti ilçe Seçim İrtibat Bürosu AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkanı Adayı Ertuğrul Eryılmaz'ın katılımıyla açıldı.

 

İlçe merkezinde seçim irtibat bürosunun açılışına Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz, İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrol, Parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Eryılmaz” Doğubayazıt ilçesinin dünü ve bugününü anlatan bir konuşma yaptı, İlçemizin girdiği ekonomik dar boğazda nasıl kurtulacağını çözümleri ile tek, tek anlattı. Biz girdiğimiz bu yolda halkımız ile beraber el ele vererek ilçe ekonomisi, alt ve üst yapı sorunlarını, gürbulak sınır kapsı, günübirlikçiler sorunları, açık pazar ve ilçede serbest bölge yapılmasını anlattı. Açılışa katılan bütün hemşerilerine teşekkür ederek Seçimi kazanmaların ardından 1 yıl içerisinde Doğubayazıt ilçesinde özellikle Ekonomi yönünde gözle görünür değişikliklerin olacağını ve Doğubayazıt'ın bir ticaret merkezi olacağını belirtti. Doğubayazıt'lı hemşerilerim bana yetki verirse inşallah o yetkiyi vereceklerinden şüphem yoktur, ben ve ekibim Doğubayazıt'ı bu kötü günlerinde kurtarmaya ve kimsesizleri kimsesi olmaya geliyoruz. ”dedi.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

 

 

 

 

 

 


Yorum Ekle