SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT'TA ACI BİR AİLE TABLOSU

Uluyol mahallesinde yaşayan engelli 3 kardeş İnak ailesinin yaşam mücadelesi ve acı dıramı!! Aile çok mağdur durumda ve kaderin onlara bahş ettiği acının portresi, 3 kardeşte engelli olduğu için çalışamıyor ve onlara Kaymakamlık büyük destekte bulunuyor. Ayrıca 18 yaşındaki diger kardeşi tek başına çalışıp mücadele ederek bakıyor. 08 Ekim, 2019 10:13 Güncelleme: 08 Ekim, 2019 10:13 DOĞUBAYAZIT'TA ACI BİR AİLE TABLOSU

DOĞUBAYAZIT'TA ACI BİR AİLE TABLOSU

Uluyol mahallesinde yaşayan engelli 3 kardeş İnak ailesinin yaşam mücadelesi ve acı dıramı!! Aile çok mağdur durumda ve kaderin onlara bahş ettiği acının portresi,  3 kardeşte engelli olduğu için çalışamıyor ve onlara Kaymakamlık büyük destekte bulunuyor. Ayrıca 18 yaşındaki diger kardeşi tek başına çalışıp mücadele ederek bakıyor.

Maddi ve manevi acıdan çok zor durumda olan bu inak ailesinin dramına  eminiz ki Doğubayazıt'lılar sessiz kalmıyacaktır.

İnak Ailesinin yaşadığı ev bir harabeye dönmüş, Mahallenin imamı olan Yakup BATUR'un girişimleriyle yardım severler tarafından yeni bir ev yapılmaya başladı amabu yetrerli olmadı, evlerini tamamlamak için destege ihtiyaçları var.

 

Bu konuda hakkında Halife Yusuf Cami İmam Hatibi Yakup BATUR'un Anlam dolu çağrısı:Sevgili takipçilerimiz ve yurdumun dört bir yanından vicdan sahibi tüm vatandaşlarımıza sıcak ama maalesef ki buruk bir selamla sesleniyoruz. Bir süre evvel karşılaştığımız hazin bir aile tablosu bizi vicdanen derinden etkilemiş ve bu duruma duyarsız kalamayışımıza sebebiyet vermiştir. Henüz 34 yaşında olan Mustafa abimiz 6 aylıkken geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle fiziksel bütün becerilerini kaybetmiş ve kas hastalığına esir düşmüştür. Ve Maalesef ki Mustafa abi ile sınırlı kalmayan bir musibet bütün bir aileyi perişan etmiş Mustafa abiden sonra Doğan iki kardeş Yusuf ve mutlu da zihinsel rahatsızlıklarından dolayı normal bir hayatı yaşamaktan mahrum kalmıştır. Kendi ihtiyaçlarını gideremez bir durumda olan Yusuf ve mutlu henüz 20 ve 15 yaşındalar. Evin geçimi ise tamamen 18 yaşında olan kardeşleri Yunus'un omuzunda. Gelin dostlar hep beraber bu ailemize destek olalım . Evin genel ihtiyaçları  ve inşaatın tamamlana bilmesi ve onlara güzel bir yaşam sağlayabilmemiz için ‭+90 (545) 886 04 04‬ bu numaradan bize ulaşıp  bu aileye yeni bir yaşam sağlaya biliriz bir nebzede olsa..


Yorum Ekle