SON DAKİKA

Doğubayazıt Müftülüğü ve Diyanet Vakfı’ndan Yardım Seferberliği

Doğubayazıt’ta Ramazan Dayanışması 29 Mart, 2024 05:04 Güncelleme: 29 Mart, 2024 05:04 Doğubayazıt Müftülüğü ve Diyanet Vakfı’ndan Yardım Seferberliği

Doğubayazıt İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü sosyal yardım kampanyası, Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu pekiştirmeye devam ediyor. Müftülük ekipleri, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, bu ayda da yardım elini uzattı. Nakdi ve ayni yardımların yanı sıra, gıda yardım paketleri ve alışveriş kartlarının dağıtımı yapıldı.

Müftülükten yapılan açıklamada, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiği, paylaşmanın coşkusunun tüm topluma yayıldığı vurgulandı. İlçe Müftüsü ve Diyanet Vakfı Doğubayazıt Şubesi Başkanı İbrahim Yiğit, yardım faaliyetlerinin hız kesmeden süreceğini belirtirken, bu süreçte emeği geçen hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Müftülük ve vakıf, Ramazan ayının manevi atmosferini destekleyen bu tür faaliyetlerle toplumsal dayanışmayı ve dini hassasiyeti ön planda tutmayı hedefliyor.

Yorum Ekle