SON DAKİKA

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Gazetemize Açıklama

14 Aralık, 2021 11:22 Güncelleme: 14 Aralık, 2021 11:22 Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Gazetemize Açıklama

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer alan, “Doğubayazıt'ta Deneme Sınavı Yapıldı, Milli Eğitim Müdürlüğünün Haberi Var mı?” başlıklı haberimiz için Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Firdevs Gengil Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Hamza Salman'a açıklamalarda bulundu.

Şube Müdürü Firdevs Gengil’in Ziyareti esnasında Gazetemizi ziyarete gelen Aras Edaş İnsan Kaynakları Şefi Ahmet Eryılmaz ve Ayhan Yardımcı’da yapılan açıklamada Gazetemizde bulundular.

Şube Müdürü Firdevs Gengil yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “yapmış olduğumuz deneme sınavlarının çoğunluğunu ücretsiz olarak yapmaktayız, öğrencilerimiz ve Velilerimizin yoğun bir talebi var deneme sınavlarının sürekli yapılması için, zaten geçtiğimiz günlerde Doğubayazıt Kaymakamlığının destekleriyle, ücretsiz olarak bir deneme sınavı yine yaptık, hemen hemen neredeyse ayda bir deneme sınavları yaparak Öğrencilerimizin sınavlarda daha başarılı olmalarını sağlıyoruz. Bundan böylede Deneme sınavlarımız Devletimizin ve Eğitime Destek veren hemşerileriz sayesinde ücretsiz olarak yapılacaktır” dedi.


Yorum Ekle