SON DAKİKA

Doğubayazıt'lı İş Adamlarının Katkılarıyla ilçeye Modern Kız Öğrenci Yurdu Kazandırıldı

01 Kasım, 2023 13:13 Güncelleme: 01 Kasım, 2023 13:13 Doğubayazıt'lı İş Adamlarının Katkılarıyla ilçeye Modern Kız Öğrenci Yurdu Kazandırıldı

Doğubayazıt, değerli iş adamlarımız Abdulbari GOZAL ve Fevzihan ARAS’ın cömert katkılarıyla yeni bir kız öğrenci yurdu kazandı. 

Fatma GOZAL Kız Öğrenci Yurdu, 6000 M² kapalı alana sahip ve 220 öğrenci kapasitesine sahip modern bir tesis olarak hizmet verecek.

Yurdun açılışı, Vali Mustafa KOÇ, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, DTSO Başkanı Cemal Can, Ak Parti İlçe Başkanı M.Sena Geçit, Kamu Kurum Müdürleri ve STK Temsilcileri ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu önemli yatırım, ilçemizin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

Bu tür yatırımlar, iş dünyamızın sosyal sorumluluk anlayışının bir göstergesi olmakla birlikte, eğitime yapılan yatırımların toplumumuzun geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu bir kez daha göstermiştir. İş adamlarımızın eğitime verdikleri destek, gençlerimizin daha iyi bir eğitim almasını sağlayarak, onların gelecekte ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacak yetişkinler olmasına yardımcı olacaktır...

Yorum Ekle