SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT'LI HEMŞERİMİZ EKREM YILDIZ SÖYLEŞİSİ

DOĞUBAYAZIT'LI HEMŞERİMİZ EKREM YILDIZ SÖYLEŞİSİ 13 Aralık, 2017 00:12 Güncelleme: 13 Aralık, 2017 00:12 DOĞUBAYAZIT'LI HEMŞERİMİZ EKREM YILDIZ SÖYLEŞİSİ

Güler yüzünü hiç bir hemşerisinden esirgemeyen değerli ekrem yıldız kardeşim ile yapmış olduğumuz söyleşi..

Değerli hemşerimiz Ekrem Yıldız ve Ailesi 12 yıldır Bursa'da ikamet ediyorlar. Müşteri potansiyelide oldukça iyi olan Yıldız Kebap yaklaşık 5 yıldır hızla büyümeye devam ediyor.

Aslen Ağrı Doğubayazıt'lı olan Ekrem yıldız evli ve 3 çocuk babası,  Bursa'ya 2005 yılında geldikten sonra yaklaşık 7 yıl kardeşleri ile birlikte sırt sırta verip yoktan var ettikleri Yıldız Kebap salonunu 2012 yılında kurdular. Kebap salonunda her türlü sulu yemek, pide çeşitleri ve döner ile bursada müşterilerine hizmet veriyorlar. Tek şikayetleri ise Ağrılı hemşerilerinin ilgisizliği.

Yıldız kebap salonunda 6 kardeş birlikte çalışırken Ailenin işlerini yürüten Ekrem yıldız kardeşimiz Doğubayazıt'tan geldikten sonra farklı işlerde çalışan kardeşleri ile birlik beraberlik içinde kurdukları işte çalışıyorlar.

Ekrem Yıldız kardeşimiz Ağrılı hemşerilerimizin Doğdukları yerde olduğu gibi olmadıklarını özellikle 2012'den sonra çok dağıldıklarını ve birlik beraberlikten uzaklaştıklarını  söyledi. Ağrı derneklerinin birliğinin bozulduğu günden beri  ikilik çıktığını ve Ağrılıların güç kaybettiğini dile getirdi. Bu ikircikliğin Bursada yaşayan Ağrılı esnaflarında bölünmesine hatta taraf oldukları dernekçilik yüzünden birbirlerine gidip gelemez şekle büründü. Büyük şehirlerde yaşayan Ağrılılar olarak derneklerin bir an evvel birleşip hemşerilerimizle birlikte güçlü bir platform oluşturmalılar dedi.

Değerli hemşerimiz Ekrem Yıldız Bursada esnaf olarak , inşaat, gıda, lokanta ve et sektöründe ciddi bir potansiyelimiz olduğu biliyoruz bunların bir çatı altında toplanması halinde bu şehirde Ağrılı işsizin kalmayacağını düşünüyorum dedi.

Bizlerde Yıldız Kebap salonu'nu işleten kardeşlere mgazete olarak mutlu ,huzurlu ve birlik beraberliklerinin tüm Ağrılılara örnek olması dileği ile Ekrem yıldız Kardeşimize bu söyleşi için teşekkür ederiz.

HABER:MUHAMMET KARASU

Yorum Ekle