SON DAKİKA

Doğubayazıt Kızılay Kadın Başkanı ve üyeleri Kaymakam Ekinci'yi ziyaret etti

. 31 Ocak, 2024 13:47 Güncelleme: 31 Ocak, 2024 13:47 Doğubayazıt Kızılay Kadın Başkanı ve üyeleri Kaymakam Ekinci'yi ziyaret etti

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, yeni atanmış Kızılay Kadın Başkanı Emine Uçar ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. 

Emine Uçar, Kaymakam Ekinci’ye 2024 yılında planlanan projeler, yardım faaliyetleri ve diğer çalışmalarla ilgili detaylı bir bilgi sunarak işbirliği için görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Ekinci, Kızılay’ın yaptığı çalışmaların önemine değinerek, “Kızılay, ülkemizde ve dünyada en önemli yardım kuruluşlarından biridir. Sizlerin de belirttiği gibi, Kızılay’ın çalışmaları sadece doğal afetlerde değil, sosyal ve kültürel faaliyetlerde de önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda Kızılay’ın çalışmalarını destekliyoruz ve her zaman yanınızdayız” dedi.

Kızılay Kadın Başkanı Emine Uçar ise, Kaymakam Ekinci’ye teşekkür ederek, “Kızılay olarak, ülkemizde ve dünyada ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için çalışıyoruz. Bu anlamda Kaymakamlığımızın desteği bizler için çok önemlidir. Sizlerin de desteğiyle daha fazla insana ulaşarak, onların yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuştu.



Yorum Ekle
Etiketler