SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT HDP ADAY ADAYI MUSTAFA SALTAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

DOĞUBAYAZIT HDP ADAY ADAYI MUSTAFA SALTAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET 19 Aralık, 2018 04:34 Güncelleme: 19 Aralık, 2018 04:34 DOĞUBAYAZIT HDP ADAY ADAYI MUSTAFA SALTAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Doğubayazıt HDP aday adayı olan Mustafa Saltaş gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Saltaş gazetemiz muhabiri Salih Çakar ile Doğubayazıt için neler yapılacağı aklında ki uygulanacak projelerin neler olduğunu, adaylığa layık görüldükten sonra detaylı bir şekilde gelip gazetemize röportaj vereceğini söyleyerek Saltaş Yerel Basın önemine vurgu yaparak kendisinin de yerel basına ne kadar önem verdiğini adaylığa layik görüldüğünde basınla koordineli çalışacağını projelerini paylaşacağını basın aracılığıyla halka soracağını anlattı Saltaş gazetemizden bir anı fotoğrafı çektirerek ayrıldı.


MUSTAFA SALTAŞ KİMDİR

“Mustafa SALTAŞ 1962 Doğubayazıt doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Doğubayazıt'ta tamamladım. İş hayatıma uzun süre kuyumculuk ve gıda toptancılığı yaptım.2004-2009 yılları arasında BDP den belediye meclis üyeliği görevini yürüttüm.2007-2010 yılları arası Ehmed'ê Xanî Derneği başkanlığını yaptım.2014-2016 yılları arasında DBP ilçe yöneticiliği görevini sürdürdüm. Halen Doğubayazıt'ta ticaret ve aktif siyaseti beraber yürütmeye çalışıyorum. Evli ve dört çocuk babasıyım.”dedi.

 

Haber: Halkın Sesi- Salih Çakar

 

Yorum Ekle