SON DAKİKA

Doğubayazıt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Tamer İsmailoğulları’ndan Gazetemize Ziyaret

01 Şubat, 2022 13:19 Güncelleme: 01 Şubat, 2022 13:19 Doğubayazıt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Tamer İsmailoğulları’ndan Gazetemize Ziyaret

12 Şubat 2022 Cumartesi günü Vali Kutlu Aktaş Kapalı Spor Salonu gerçekleştirilecek olan Doğubayazıt esnaf ve sanatkârlar odası için odaya bağlı bulunan esnafları ziyaret ederek destek isteyen Doğubayazıt esnaf ve sanatkârlar odası başkan adayı Tamer İsmailoğulları gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetemiz yetkilisi Hamza Salman, İsmailoğulları’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederek oda başkanlık seçimlerinde başarılar diledi.

Doğubayazıt esnaf ve sanatkârlar odası başkan adayı Tamer İsmailoğulları ise kendisini ağırlayan Salman’a teşekkürlerini ileterek oda başkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İsmailoğulları,” Doğubayazıt esnaf ve sanatkârlar odası başkanlık seçimleri 12 Şubat’ta yapılacak çoğunluk sağlanamadığı taktirde ise 19 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bu anlamda bizlerde sahada Doğubayazıt esnaf ve sanatkârlar odasına tekrardan geldiğimiz takdirde neler yapacağız, projelerimiz neler olacak? Bunları anlatıyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntıları çözmek adına bu yola girdik. Bu anlamda esnaflarımızı sürekli olarak ziyaret ediyoruz ve desteklerini istiyoruz.” İfadelerinde bulundu.


Yorum Ekle