SON DAKİKA

Doğubayazıt Çevre Yolu Kavşağında Trafik Güvenliği Alarmı

Yetkililer Kör Nokta için Çözüm Arayışı yapmalı Videolu Haber 20 Mart, 2024 12:25 Güncelleme: 20 Mart, 2024 12:31 Doğubayazıt Çevre Yolu Kavşağında Trafik Güvenliği Alarmı

Doğubayazıt, Cezaevi civarı, Büyük Ağrı Caddesi ve Çevre Yolu'nun kesiştiği bulvarda trafik güvenliği ciddi bir risk taşıyor. 

Bölge sakinleri ve araç sürücüleri, kör noktanın neden olduğu tehlikeye dikkat çekerek yetkililerden acil bir çözüm talep ediyorlar. 

Yoğun şikayetler üzerine, kavşağın daha güvenli hale getirilmesi için trafik ışıklandırma sistemleri kurulmasının zaruri olduğu ifade ediliyor.

Bu kritik noktada, özellikle gece saatlerinde ışıklandırmanın da olmadığı için görüşün düşük olduğu durumlarda meydana gelen kazaların önüne geçilmesi amacıyla, vatandaşlar tarafından trafik lambası talep ediliyor. Yetersiz görüş koşulları ve kavşakta oluşan kör nokta, sürücüler için tehlike arz ediyor ve bu durum kazalara sebep olabiliyor.

Yerel yönetimin ve trafik planlama yetkililerinin bir an önce harekete geçmesi gerektiği konusunda kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Bu konudaki farkındalığın artırılması ve gerekli önlemlerin alınması, sadece Doğubayazıt için değil, tüm benzer kavşaklar için model teşkil edebilecek bir gelişme olacaktır. Vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin hayatlarını korumak, her türlü trafik düzenlemesinin temel amacı olmalıdır...

Yorum Ekle
Etiketler