SON DAKİKA

Doğubayazıt Berberler Kuaförler Derneğinden Bir Meslek, Bir Duruş, Bir Sitem...

10 Aralık, 2023 09:21 Güncelleme: 10 Aralık, 2023 09:21 Doğubayazıt Berberler Kuaförler Derneğinden Bir Meslek, Bir Duruş, Bir Sitem...

Doğubayazıt Berberler Kuaförler Derneği, 2017 yılından beri aktif bir şekilde mesleki gelişim ve dayanışma amacıyla faaliyet gösteriyor.

Dernek Başkanı Yusuf Okci, bir söyleşide, “Amacımız, mesleğimizin geleceğini şekillendirmek, üyelerimizin bilgi ve deneyimlerini paylaşarak birbirimizi desteklemek ve alanımızdaki en son gelişmeleri takip ederek mesleki becerilerimizi güncel tutmaktır” ifadelerini kullanarak derneğin misyonunu özetliyor.

Meslek hayatının yanında aileye zaman ayırmanın önemine vurgu yapan Okci, pazar tatili uygulamasının kararlı bir duruşları olduğunu belirtiyor. Her hafta farklı caddelerde 9-10 berber işyerinin nöbet tutmasıyla, halkın mağdur olmamasını sağlamaya çalıştıklarını dile getiriyor.

Ancak, Okci’nin sitemi de kendini gösteriyor. Dernek olarak şimdiye kadar varlıklarını hissettiren ve değer veren kişilere teşekkür ederken, diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının ilgisizliğine dikkat çekiyor. Özellikle Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ticaret Odası Başkanı Cemal Can ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Güney Erdoğan’a teşekkür ederken, diğer kurum ve kuruluşların varlıklarından bile haberdar olmamalarına ince bir sitemde bulunuyor.

Son olarak, Okci, değerli meslektaşlarına başarılar dilerken, Gazetemiz Halkın Sesi Gazetesine ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum dedi...


Yorum Ekle