SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİNİN, PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

11 Ekim, 2023 08:27 Güncelleme: 11 Ekim, 2023 08:27 DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİNİN, PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Doğubayazıt Belediyesi, İlçenin daha yeşil bir görünüm kazanması için belirlenen cadde ve kaldırımlara farklı türlerde ağaç ve çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

Kentte estetik görünüm kazandırmak için peyzaj ve yeşillendirmek için de ağaçlandırma ile mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını sürdüren Doğubayazıt Belediyesi, farklı türlerde ağaç ve çiçek dikimi yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şehitlik ve Ağrı Caddelerinin yeşillendirilmesi çalışmaları kapsamında belirlenen orta refüj kaldırımlara Ağaç ve çiçek dikim çalışmaları gerçekleştiriyor.

Doğubayazıt Belediyesi çalışanları, Şehitlik ve Ağrı Caddeleri’nde ilk etapta belirlenen alanlarda çukurlar açtı. Çukurların açılmasının ardından ekipler, caddelerin orta refüj ve kaldırımlarına ağaçları dikerek can suyunu verdi. Vatandaşlar yapılan ağaçlandırma çalışmaları nedeniyle Doğubayazıt Belediyesi’ne teşekkür etti.

Doğubayazıt Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü, ağaçlandırma, mevsimlik çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarını ihtiyaç olan park, orta refüj ve kaldırımlarda sürdürmeye devam edecek...

 

Yorum Ekle