SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesinden Hijyen denetimi

07 Aralık, 2022 06:13 Güncelleme: 07 Aralık, 2022 06:13 Doğubayazıt Belediyesinden Hijyen denetimi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve Zabıta müdürlüğü ekipleri ile İlçe tarım müdürlüğü çalışanları, vatandaşın sağlığı için halka hizmet veren iş yerlerinde hijyen denetimi yaptı. 

Halk sağlığını yakından ilgilendiren birçok noktada Belediye ekipleri tarafından sürekli denetlenirken, bu kez Başkan Acar ve yönetimi tarafından denetlenen iş yerlerinde ciddi uyarılarla birlikte cezalar kesildi.

Denetimlerini sıkılaştıracaklarını dile getiren Başkan Acar; "Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen iş yerlerine ekiplerimiz rutin olarak müdahale ediyor. Vatandaşların sağlıklı koşullarda gıda tüketmelerini sağlamak ve gıda güvenliğini arttırmak adına gerekli evraklar ile birlikte hijyen yönetmeliği kuralları bizim için çok önemli bir nokta. Özellikle okul kantinleri ve buna benzer yerleri yakın markaja aldık.  Sadece bununla kalmayacağız. Süreklilik arz eden market, denetimlerimizde devam edecek. Özellikle raf ve kasa fiyatları, temizlik ve buna benzer  bir çok konuda ciddi müdahaleler edeceğiz. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Bu yüzden Halkımızın sağlığı bizim için kırmızı çizgimizdir" dedi...


Yorum Ekle