SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi'nden, Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu

23 Aralık, 2021 09:48 Güncelleme: 23 Aralık, 2021 09:48 Doğubayazıt Belediyesi'nden, Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu

Doğubayazıt Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Sosyal projeler kapsamında hazırladığı tiyatro gösterileri ile ilçedeki yaklaşık 600 öğrencinin yüzleri güldü.

Belediye Başkanı Yıldız Acar ve yönetiminde  katıldığı etkinlikle birlikte elle tutulan ve gözle görülen hizmetlerin yanı sıra  Sosyal sorumluluk projeleri ile hizmetin her dalını halkla buluşturmaya devam ediyor. 

Başkan Acar; '' Göreve geldiğimizden bu yana, en küçüğümüzden en büyüğümüze, tek bir işi ayırt etmeden hizmet etmeye devam ettik. Dün bir teyzemizi ziyaret ederken bu gün çocuklarımızla eğlendik. Belki yarında başka bir yerde olacağız. Kısacası biz heryerdeyiz. Bizler, görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olmamız dışında oturup bu şehir için daha fazla ne yapabiliriz düşünüyoruz. Bir an olsun bu görev aşkı aklımızdan çıkmadı. Elimizdeki bütün imkanları halkımızın refahı için kullandık. Bu vesile ile aza değer,  halkımızın desteği ile gücümüze güç kattık. Bu gün yüzü gülen, yarınlarımızın, geleceğimizin temelleri olan çocuklarımızı önce Allah'a sonrada ailelerine emanet ediyorum '' dedi.


Yorum Ekle