SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARI UNUTMADI

Doğubayazıt Belediyesi Muhtarlar günü münasebetiyle, beyazıt restorand da yemek tertip edip bir araya geldiler. 20 Ekim, 2019 06:57 Güncelleme: 20 Ekim, 2019 06:57 DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARI UNUTMADI

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARI UNUTMADI...

 

 

Doğubayazıt Belediyesi Muhtarlar günü münasebetiyle, Beyazıt restoranda yemek tertip edipbir araya geldiler.

Belediye Eş Başkanların'dan Yıldız Acar  yemekte Muhtarlara hitaben yaptığı açıklamada; Biz bir vücudun organları gibiyiz, organların her biri bizi hayatta ve ayakta tutmak için ayrı bir işleve sahiptir., bir tanesi eksik olsa biz de yarım oluruz, bozuk oluruz, işte biz resmi kurumlar ve siz  Muhtarlar olarak aynı vücudun farklı işlev gören organları gibiyiz, eğer bir arada olursak Doğubayazıt için harika işler çıkartabiliriz. Biz belediye olarak tüm Muhtarlarımızın destekcisi ve yanında olmaya devam edeceğiz, hep birlikte organize olup halkımıza  elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

 

Muhtarlar halkın vekilidir, halkın konuşan dilidir, gören gözüdür, şüphesiz ki muhtarlar kentin ve halkın sosyo kültürel yapısını çok iyi bilip analiz etmektedir. Halkın derdine ortak olmaktadır, özellikle sosyal iletişimde muhtarlar  herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilmektedir, oyüzden iyi bir kent iyi bir toplum olmak için bu dönüşüm sürecinde siz değerli muhtarlarımıza Belediye olarak  her zaman kapımız sonuna kadar açıktır.

Dedikten sonra Eş Başkanlar tüm Muhtarların Muhtarlar gününü  kutluyup şükranlarını sunduktan sonra hep beraber yemek yenildi.


Yorum Ekle