SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Deprem Bölgesine Yardım ekibi Gönderdi

08 Şubat, 2023 07:53 Güncelleme: 08 Şubat, 2023 07:53 Doğubayazıt Belediyesi Deprem Bölgesine Yardım ekibi Gönderdi

Doğubayazıt Belediyesi, ülkeyi adeta yasa boğan, yürekleri kasıp kavuran, binlerce Can alan deprem bölgelerine 4 iş makinesi, yüzlerce yaşam malzemesi barındıran koliler ve 40 eğitimli personel ile olay yerlerine intikal etti.

Belediye başkanı Yıldız Acar ve yönetiminin de aralarında bulunduğu 45 kişilik kafile, gerekli hazırlıkların ardından sırası ile etkilenen illere doğru hareket etti.

 "Zaman bir olma zamanı" diyen Başkan Acar; "Ülkemizi derinden sarsan deprem faciası sonrası binlerce vatandaş hayatını kaybetmiş ve  hala enkaz altında yaşam mücadelesi veren binlerce vatandaşımız var. Doğubayazıt belediyesi olarak bir nebze destek sağlayabilmek için belediyemizde gönüllü personelimizle yola çıkıyoruz. Ayrıca yüzlerce yardımın yanısıra belediyemiz tarafından yaşam malzemesi de deprem alanına doğru yola çıkarıldı. Kendi bünyemizde elimizdeki imkanların tamamını kullanarak hazırlık yapsak da halkımız bizleri ve depremzede kardeşlerini unutmayarak bize büyük desteklerde bulundular. Doğubayazıt halkı, bu tür durumlarda duyarlı olduklarını bir kez daha ortaya koymuştur. Öncelikle bu konuda desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine  sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte deprem bölgelerine doğru yola çıkıyoruz. Dualarınızı bizden esirgemeyin" dedi.


Yorum Ekle