SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Çevre Kirliliğiyle Mücadelede Yeni Bir Dönemi Başlatıyor!

Videolu Haber 15 Mayıs, 2024 07:41 Güncelleme: 15 Mayıs, 2024 07:51 Doğubayazıt Belediyesi Çevre Kirliliğiyle Mücadelede Yeni Bir Dönemi Başlatıyor!

Doğubayazıt'ta Son zamanlarda artan çevre kirliliği ve bilinçsizce çöp atma olaylarına karşı belediye, kararlı bir şekilde harekete geçiyor. 

Belediye Başkanı Kenan Alkan, yürütülen çalışmalarla, çevreyi bilerek kirleten ve yanlış algı oluşturan kişilere karşı mücadelede önemli adımlar atılacağını belirtti.

Başkan Alkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Temiz bir çevre, yaşam kalitemizi doğrudan etkiler. Ancak bazı kişilerin bilinçsizce çevreyi kirletmesi kabul edilemez. Belediye olarak, çevre kirliliğiyle mücadelede kararlı bir şekilde hareket ediyoruz. Çevreyi bilerek kirletenlere karşı gereken adımları atmaktan çekinmeyeceğiz.” dedi.

Son yapılan denetimlerde, çöp kutularının dışına atılan çöplerin yanı sıra çevreye bilinçli şekilde çöp atan kişilerin varlığı tespit edilerek gereken işlemler yapılacağı dile getirildi. Doğubayazıt Belediyesi, çevre temizliği konusundaki kararlı tutumuyla bu duruma da son vermeyi amaçlıyor.

Doğubayazıt halkını çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya ve çevreyi korumak için gereken adımları atmaya davet eden Başkan Alkan, çevre kirliliğiyle mücadelede herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.

Doğubayazıt Belediyesi’nin çevre kirliliğiyle mücadelede başlattığı yeni dönem, çevreye duyarlılığı artırarak temiz bir çevre için önemli bir adımı temsil ediyor. Her birimizin, çevremizi korumak ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için sorumluluk alması gerektiğini unutmamalıyız... 

Yorum Ekle