SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi 1 milyon 500 bin Tl değerindeki Sathi Kaplama aracı 300 bin tl'ye mal etti..

11 Ocak, 2022 17:37 Güncelleme: 11 Ocak, 2022 17:37 Doğubayazıt Belediyesi 1 milyon 500 bin Tl değerindeki Sathi Kaplama aracı 300 bin tl'ye mal etti..

Son bir yılda şehrin kanayan yarası olan yol sorununun önüne geçmek için 2021 yılını ‘’yol yapım yılı ‘’ ilan eden Doğubayazıt Belediyesi, sıcak asfalt, kilitli parke taşı ve sathi kaplama gibi uygulamalarla bu sorunun önüne geçmeyi başarırken, kendi kendine yeten bir Belediye olarak kendi sathi kaplama aracını tamirden geçirip belediyeyi büyük bir külfetten kurtardı.

Doğubayazıt Belediyesi, Atıl durumdaki 2006 model FARGO marka kamyona 341.020 TL masraf yapıp;  1.500.000 (bir buçuk milyon)TL değerindeki sathi kaplama aracına dönüştürerek yaklaşık 1.200.000 TL kazanç elde etti.  

Şeffaf bir yönetim ve son yılların en iyi hizmeti ile birlikte kendi kendini finanse edebilen bir kurum olarak halkın menfaati gözetiliyor.

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı ve yönetimi, aldığı her kararı, harcanan her kuruşu ve yapılan her hizmeti halk ile paylaşıyor ve hesap veriyor. Hatta Belediyenin gelir giderlerini merak eden vatandaşlar Belediye gidip bu konu hakkında bilgi de alabilirler. 

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada; "Sağdan soldan anlaşılmayan yorumlar katılıp, her defasında araştırmadan olayları çarpıtıp yazmaya çalışanlar ‘’sağır duymaz uydurur ’’ mantalitesi ile birlikte spekülatif yaratarak sosyal medyada algı yaratmak isteyenlere itibar etmemenizi tavsiye ediyoruz"dediler...

Yorum Ekle