SON DAKİKA

Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışına sayılı günler kaldı

09 Mayıs, 2023 05:54 Güncelleme: 09 Mayıs, 2023 05:54 Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışına sayılı günler kaldı

Doğubayazıt'ta Sağlık Bakanlığının diş sağlığı alanındaki yatırımından olan 20 Ünitelik Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına sayılı günler kaldı. 

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının Ağrı''daki yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Doğubayazıt'ta, Sağlık Bakanlığının diş sağlığı alanındaki 20 Ünitelik Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin, açılışına sayılı günler kaldı. Edinilen bilgilere göre seçimden sonra hizmete gireceği öğrenildi.

Milletvekili Çelebi, son düzenlemelerin yapıldığını anlatarak şunları kaydetti:

"Diş Sağlığı Merkezinin, Ünitelerinin ve bekleme alanlarında yer alacak oturma grupları hazır. Son rötuşlar ve detaylı temizlik yapıldıktan sonra merkez açılışa hazır olacak. Diş Sağlığı merkezinin hizmete girmesiyle hemşehrilerimiz yaşadığı yerde tedavisini tamamlayabilecek ve merkezin hasta kabulü sayesinde Doğubayazıt'lı hemşehrilerimiz şehir dışına çıkmaya gerek duymayacak. 14 milyon 617 bin liralık yatırımla seçimden sonra hizmete girecek ve 20 ünitelik diş sağlığı merkezimizin Doğubayazıt'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi...

Yorumlar
A
Asya1 yıl önce

Lütfen bir an önce açilsin diş ağrısından bekleyemiyirum kanal tedavisi devlet hastanesinde yok bir an önce açilsin Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorum Ekle