SON DAKİKA

Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlığın İncisi durumunda

11 Aralık, 2023 08:56 Güncelleme: 11 Aralık, 2023 08:56 Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlığın İncisi durumunda

Gazetemiz Yönetiminden Hamza Salman ve Ayhan Yardımci Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Baş Hekimi Mehmet Nuri İlçi'yi Makamında Ziyaret Etti.

Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Başhekimi Mehmet Nuri İlçi, sevgi ve hizmet şiarıyla öne çıkan bir kurum olduklarını dile getirdi.

Başhekim İlçi, işine ve halkına duyduğu aşkla, ilçede sağlık hizmetlerini bir üst seviyeye taşımanın kararlılığını sergiliyor. Hastanenin sterilitesi, sürekli temizlik anlayışı ve güler yüzlü hizmetleriyle ilk bakışta dikkat çekiyor.

Danışma kısmından, muayeneye kadar geçen süreçte, güler yüzlü hizmet anlayışı ve hastalarla kurulan özel bağ, bu merkezi unutulmaz kılıyor. Burcu Bucak hocanın hastalarına olan yakın ilişkisi ve tedaviye odaklı profesyonelliği, insan odaklı bir sağlık anlayışının izlerini taşıyor.

Evde bakım hizmetleri, 2 ameliyathane, 2 yatan hasta odası ve yakın zamanda başlayacak olan implant hizmetleri, merkezin sağlık hizmetlerindeki kapsamını gösteriyor. 

İnovasyon adına atılan adımlar ise dikkat çekici; devlet destekli protez anlaşması, laboratuvar odasındaki hizmetler ve protez diş yapımının başlaması, sağlık alanında ne kadar ileriye odaklandıklarının bir göstergesi.

Hastanenin kapısının sürekli halka açık olması, "halkın acısını dindirmeye geldik" misyonunun somut bir ifadesi. Haftada bir toplanan ekip, sadece işlerini değil, aynı zamanda vatandaşlar için daha etkili çözümler üretmek amacıyla bir araya geliyor. Bu diş hastanesi, sadece diş sağlığına odaklı değil, aynı zamanda toplum sağlığını geliştirme hedefine sadık, detaylarda mükemmeliyeti hedefleyen bir sağlık kurumu olma yolunda. Başhekim Nuri Hoca ve Ekibine Başarılar dileriz...


Yorum Ekle