SON DAKİKA

Diyadin Kaymakamı Olgun Öner bir ilke imza attı

Diyadin de Cumhuriyet'in İlk Çocuğuna Anlamlı Ziyaret 31 Ekim, 2017 02:42 Güncelleme: 31 Ekim, 2017 02:42 Diyadin Kaymakamı Olgun Öner  bir ilke imza attı

Ağrı'nın Diyadin İlçesi Kaymakamı Olgun Öner Cumhuriyetin 94. Kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkiye de bir ilke imza attı.

Haber Bültenlerinin yılın ilk bebeği klasiğine alternatif bir tavırla Cumhuriyetin 94. yılında Cumhuriyetin 94. yılının ilk bebeği uygulaması ile 29 Ekim 2017 saat 04.00 sularında dünyaya gelen bebeği eşiyle birlikte ziyaret eden Kaymakam Öner örnek teşkil eden bir uygulamaya imza attı.

Öner ,Çiçek ailesini yeni dünyaya gelen  erkek çocukları için tebrik etti.Kaymakam Öner burada yaptığı açıklamada ''Cumhuriyet'imizin bu özel gününde doğan yavrumuzun, ülkemize, devletimize ve ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Henüz ismi konulmayan bebeğin aileside '' oğullarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünyaya gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini'' ifade ettiler. Kaymakam Öner ve Eşi Gülcihan Öner aileye çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra servisteki hasta çocuklarıda ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Yorum Ekle