SON DAKİKA

Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Yeni Binası Hizmete Açıldı

Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Yeni Binası Hizmete Açıldı 04 Mart, 2019 09:24 Güncelleme: 04 Mart, 2019 09:24 Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Yeni Binası Hizmete Açıldı

Diyadin'de eğitimin niteliğinin artmasına ve hizmetlerin daha verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak olan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.


Açılış törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Olgun ÖNER, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin , İlçe Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını Millî Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasının bakım onarım çalışmalarında Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak büyük katkı sağlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER yaptı. ÖNER, konuşmasında ilçemizin böyle bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu belirterek çalışmalara katkısı olanlara teşekkür edip ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olması dileği ile konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER, törene katılanlarla birlikte yeni hizmet binasını gezip, öğretmenlerle sohbet etti.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle