SON DAKİKA

Diyadin'den İlçe Sağlık Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü ve Diyadin İlçe Sağlık Müdürlüğü 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası"'nı unutmadı. 26 Mart, 2019 03:09 Güncelleme: 26 Mart, 2019 03:09 Diyadin'den İlçe Sağlık Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı

Diyadin'den İlçe Sağlık Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü ve Diyadin İlçe Sağlık Müdürlüğü 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası"'nı unutmadı.

 

Konu ile ilgilli resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamadı şu ifadeler yer aldı.

Yaşlı insanların toplum içinde yaşayıp, normal bir sosyal yaşam sürdürmeleri ve buna bağlı olarak da fiziksel ve ruhsal sağlıklarından daha fazla keyif almaları ve üretkenliklerini sürdürebilmeleri önemlidir. Bu aşamada kuşaklar arası iletişimin, yaşlıların deneyim ve birikimlerinin gençler ile paylaşılmasının ve gençlerin katkıları ile toplumsal değişimlerin ve pek çok yeniliklerin farkında olunmasının da yaşlıya olumlu katkıları olacağı göz ardı edilemez.
Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak etkinlikler yapılmaktadır.
İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak bu haftayı vesile kılıp ziyaret ettiğimiz elleri öpülesi insanlarla muhabbet edip keyifli vakit geçirdik. Onlar sadece bu günlerde değil her gün oradalar ve her gün bizleri görmek istiyorlar.

Ağrı İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut ise ' Yaşlılarımız bizim en değerlilerimizdir. Onlarla ilgilenmek, vakit geçirmek bizim için en önemli zamandır. Gönül köprsü kurduğumuz zamanlarda onlardan edindiğimiz nasihatlar bizlere geleceğimiz açısından ışık tutmaktadır. Yaşlılarımızın her zaman değerini bilip, yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ben ve arkadaşlarım sürekli olarak projeler içerisindeyiz. ' dedi.

Diyadin'den İlçe Sağlık Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı

 

Yorum Ekle