SON DAKİKA

DİYADİN'DE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI

DİYADİN'DE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI 14 Mart, 2019 10:38 Güncelleme: 14 Mart, 2019 10:38 DİYADİN'DE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI

 

İstiklal Marşı'nın kabulünün 98.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı saat 10.00' da Cemal Kaya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

Cemal Kaya Anadolu Lisesi'nin Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER,  İlçe Jandarma Komutanı,  İlçe Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 98.Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak slayt gösterileri eşliğinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatı katılımcılara sunuldu.
Ardından öğrenciler İstiklal Marşımızın doğuş hikayesi ile ilgili tiyatro gösterisi ve İstiklal Marşı'nı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy'u şiirleriyle andı.

Program ilçe genelinde İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER tarafından verilmesiyle  sona erdi.
Yorum Ekle