SON DAKİKA

Dem Parti Eş Başkan Adayları Vaatleriyle Umut Veriyor

. 08 Mart, 2024 14:21 Güncelleme: 08 Mart, 2024 15:09 Dem Parti Eş Başkan Adayları Vaatleriyle Umut Veriyor

Yerel yönetimlerde yeni bir dönem vaadiyle Dem Parti’nin Doğubayazıt Belediye Eş Başkan adayları ve heyeti, seçim çalışmaları kapsamında ‘Halkın Sesi’ gazetemize konuk oldu. 

Adaylar, belediyeciliğin sadece alt yapı çalışmalarından ibaret olmadığını, sosyal, kültürel ve sanatsal değerlere de önem verecek bir vizyonla hareket edeceklerini vurguladı.

Eş Başkan adayı Kenan Alkan, halkın her kesimiyle eşit ve adaletli bir diyalog içinde olacaklarına söz verdi. Belediyecilikte şeffaflığın altını çizen Alkan, göreve geldiklerinde, belediye işlemlerini detaylı bir şekilde denetleyeceklerini ve herhangi bir usulsüzlük durumunda denetim ekiplerinin raporlarını ilgili mercilere sunacaklarını ifade etti. Ayrıca, halkın imar planlarından kaynaklanan sıkıntılarına yönelik çözümler geliştireceklerini ve bu süreçleri hızlandıracak tüm adımları atacaklarını belirtti.

Sosyal politikalarda, genç nüfusa ve annelere yönelik destekler de vaat eden Alkan, belediye bünyesinde gençlerin enerjisini ve dinamizmini harekete geçirecek proje odaklı çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getirdi. Adaylar, 0-4 yaş grubu çocukların annelerinden servis ücreti alınmayacağını ve servis hizmetlerinin sıkı bir denetimden geçirileceğini sözlerine ekledi.

Bu ziyaret ve açıklamalar, Doğubayazıt’ta yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde halkın karşısına çıkan yenilikçi yaklaşımlar ve somut vaatlerle dolu. Dem Parti, şeffaf belediyecilik, sosyal hizmetlerin genişletilmesi ve katılımcı yönetim anlayışı ile seçmenin karşısına çıkarken, bu söylemlerin halkın beklenti ve ihtiyaçlarına ne ölçüde karşılık vereceği seçim sonuçlarında kendini gösterecek.


Yorum Ekle