SON DAKİKA

DAŞDEMİR, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

22 Kasım, 2023 14:46 Güncelleme: 22 Kasım, 2023 14:46 DAŞDEMİR, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş insanı Ali Fuat Daşdemir, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Doğubayazıt Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ali Fuat Daşdemir, aday adaylığı müracaat dosyasını, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salih Eryılmaz’a sunmasının ardından, açıklamada bulundu.

Açıklamasında; halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğuna dikkat çekti.

Yıllarca AK Parti teşkilatları içerisinde kadim bir anlayışın ferdi olduğunu hatırlatan Ali Fuat Daşdemir, açıklamasında şunları söyledi:

“Saygıdeğer başkanlarım,  çok değerli hemşerilerim "Halka hizmeti Hakk'a hizmet" anlayışın bir ferdi olarak, halka hizmet makamı olan Doğubayazıt Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu AK Parti İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım. Hedefimiz sadece ve sadece halka hizmet. Siz değerli hemşerilerimin teveccühü, siyasetin yüz akı AK Kadroların, Teşkilatlarımızın desteği ve Partimizin yetkili organlarının takdiri sonucu Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı gösterilmem halinde: Biz hazırız, Doğubayazıt'ta fark yaratacak projelerimiz hazır. Aday adaylığı süreci projelerini açıklayacağım. Siyaset, iyilikte yarışmak, taşın  üstüne taş koymak için yapılırsa değerler kazanır. Bu anlamda Belediyelerin hizmet makamı olduğu bilincindeyim.

"KOMŞUSU AÇKEN TOK YATANDA BİZİM DEĞİLDİR."

Yarın işbaşı yapacak şekilde; Hemşerilerimi rahat ettirecek, günlük işleri kolaylaştıracak acil eylem planlarımız hazırdır. Şeffaf ve adil Belediyecilik kamulaştırması. Belediyenin tasarrufunda olan şey kamudur. Herkesin hakkı vardır. Zayi olan bir kuruş yetim, garip guruba hakkıdır. Kamu malına bu ayrıntılara yaklaşacağız. Onun daim halkın içinde, halkın emrinde olacağım. Hesap vermekten kaçmayacağız. Hizmette kalite ve adaleti sağlayacağız.

Komşuluk bilinci birinci ilkemiz olacak. Doğubayazıt'ın coğrafyasında yaşarsa yaşasın, hangi partiye, hangi ideolojiye mensup olursa olsun, her Doğubayazıtlı bizim komşumuzdur. "Komşusu açken tok yatanda bizim değildir." dedi...


Yorum Ekle