SON DAKİKA

CMS PETROL DOĞUBAYAZIT’TA 2. ŞUBESİNİ AÇTI

27 Ocak, 2021 15:22 Güncelleme: 27 Ocak, 2021 15:22 CMS PETROL DOĞUBAYAZIT’TA 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Haber : Berat Baydar

Güçlenerek büyümeye devam eden CMS Petrol gerçekleştirdiği yeni açılışla bayi ağını daha da genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda istasyon zincirine eklenen son halka ise Iğdır Yolu üzerinde açmış olduğu ZANA Petrol oldu.

  Köklü ve sevilen CMS ailesinin dostlarından açılışa büyük ilgi vardı

  Iğdır Yolu üzeri, Karaca köyü yanında açılan yeni akaryakıt istasyonunun açılış törenine bölge iş insanları ile vatandaşlar katıldı. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen açılış töreni öncesinde kurban kesildi.

  CMS Petrol, ZANA Akaryakıt istasyonu ailesi adına konuşan Abdulcabbar Ademi, “Pandemi önlemleri  çerçevesinde tüm önlemleri alarak açılışımızı gerçekleştirdik. Pandeminin getirmiş olduğu olumsuzlukları bir kenara bırakıp ülkemiz, İlimiz ve İlçemiz için çalışmaya hizmet etmeye devam ediyoruz. ZANA Petrol Akaryakıt istasyonu, Rekabet çerçevesinde hak ettiği yeri almaya büyümeye, emin adımlarla devam ediyor. Tabi bu noktada bizler de çok mutluyuz. Hem Doğubayazıt halkına böyle bir hizmet verdiğiniz için hem de bir aile olarak emin adımlarla daha ileri gidiyor olabilmek bizleri çok mutlu ediyor. Bundan çok mutluyuz, gururluyuz.  Van Erciş’te, Diyadin’de de istasyonlarımız mevcut CMS Ailesi olarak 6’ya yakın Akaryakıt İstasyonu ile hizmet ve ürün kalitesini sunma gayretimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bunu da lidere yakışır paydaşlarımızla, bizle aynı felsefe ve ruhu taşıyan arkadaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bugün de ürün ve hizmet kalitesini bir noktaya daha taşıyan, iş birliği yapmaktan mutluluk duyduğumuz, yeni bir istasyonumuzun açılışı vesilesi ile buradayız. İstasyon ağımızdaki büyümemize, güçlü adımlarla devam edeceğiz” dedi.


 

Yorum Ekle