SON DAKİKA

Belediye çalışmaları taktir ediliyor

09 Eylül, 2011 11:38 Güncelleme: 09 Eylül, 2011 11:38 Belediye çalışmaları taktir ediliyor

Ağrı'da Gazi Mahallesinde yıllardır yapılmayan yolları birer birer yapılmaya devam ediyor. Bu yollardan bir taneside ilimiz Gazi mahallesindeki eski Mezbahane yolunda devam eden çalışmaydı. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberinde Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Belediye Meclis üyelerinden Şevket Aktaş, Nesim Deniz ile birlikte Gazi mahallesinde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını incelediler. Çalışmaları inceleyen ve kontrol eden Arslan, zaman zaman Mahalle arasındaki sokaklarıda gezerek inceledi. Burada vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Arslan, burada mahalle sakinleri ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi.
Başkan Arslan, Ağrı'da mevsim şartlarına göre her mahallemizde olduğu gibi Gazi mahallesindede çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz diyerek sıkıntıları biliyoruz ve bunuda en askariye indirmek için ben ve ekibim gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.
Mahalle halkının yoğun sevgi göeterisiyle karşılaşan Arslan ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden diğer çalışmalar ile Otogar çalışmalarını yerinde görnek için mahalleden ayrıldı.

Yorum Ekle