SON DAKİKA

BAŞKAN ADAYI ERYILMAZ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz ziyaretlere devam ediyor 16 Ocak, 2019 02:51 Güncelleme: 16 Ocak, 2019 02:51 BAŞKAN ADAYI ERYILMAZ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz ziyaretlere devam ediyor.

 

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zafer Engin, ilçe Emniyet Müdürü Harun Selim Budak, ilçe Müftüsü Adem Özdemir ve ilçe Nüfus Müdürü Yunus Karahan'ı makamlarında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Eryılmaz ile yapılan sohbette “ Eryılmaz ilçemizdeki geriye kalan diğer kamu kurum amirlerini de makamlarında ziyaret edeceklerini ve güncel olan sorunları merci makamları ile görüşüp biran evvel çözüm üretmek çabasındayız. İlçedeki ARAS-EDAŞ elektrik sayaçlarının direklere çıkarılması konusunu ARAS-EDAŞ Bölge müdürlüğü ile yoğun bir irtibat halindeyiz, bizim halkımız bu gibi uygulamaları hak etmiyor onur kırıcı bir davranıştır, inşallah bu uygulamayı bir daha geri gelmemek şartıyla ilçemizden kaldıracağız. İlçemizdeki yeri değiştirilen camii imamlarının bir gün önce eski görev yerlerine dönmeleri için girişimlerimizi yaptık. İflas eden İlçe ekonomisinin bir an evvel nasıl düzlüğe çıkarabiliriz, Gürbulak sınır kapısında sıkıntılar ve Günübirlikçilerin çektiği çileyi bitirmek için Ağrı Valisi Süleyman Elban ile yapacağımız görüşmede dile getireceğiz. Ziyaretlerimiz devam ediyor daha halkımıza inmedik esnaflarımızın sorunları dinlemek için onlar ile bir araya geleceğiz. Pasaj esnafımız kan ağlıyor gün var ki yaptığım görüşmelerde esnaf siftah etmeden dükkânını kapatıyor. Hayatta en kötü şey akşam evine bir şey almadan eli boş gitmektir. Bizim halkımız bizlere el verirse halkımız bize güvenirse başta ilçemizdeki ekonomik sıkıntıları ve tüm sıkıntıları devlet büyüklerimiz ve halkımız ile beraber el ele vererek üstesinde geleceğiz” dedi.

 

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz, Ak Parti ilçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, Teşkilat Başkanı M.Nuri Eryılmaz, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, Narinkale Gazetesi Sahibi Erhan Baydar ve ilçe teşkilatı ziyaretlerde yer aldılar.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

 

 

 


Yorum Ekle